Aarsballe Boldklub

En gang AAB, altid AAB

Tillykke

10. Maj 2018

Tom Jørgensen fylder 50 år - Tom er fast medhjælper ved loppemarkedet og når vi har brug for hjælp til at tromle banen eller andre ting der kræver maskinkraft
28. dec. 2018
Gitte Mortensen fylder 60 år - Gitte er fast sælger ved loppemarked og tidligere...

Mere

Kommende Begivenheder

Ingen begivenheder

Login

006-2-web

Serie 2:           søn 15.06.2014
Poulsker - AAB herrer   Resultat: 2 – 4  (1-2)

AAB herrer

Poulsker havde ikke nok til at stille 11 mand og Aarsballe var derfor gået med til at spille 7 mand. Vi fik aftalt 2x45 min og flydende udskiftning.

Næsten med vanlighed går der lige lidt tid inden Aarsballe får styr på tropperne og inden vi får set os om kommer Poulsker foran 1-0.

Heldigvis får Uffe dirigeret folk på plads efterfølgende og vi får hurtigt styr på Poulsker som ikke får meget andet i første halvleg.

Efter en lille halv times spil får Rune en stikning og får skudt på mål. Bolden rammes af målmanden, men bolden går på stolpen og triller på stregen ind mod mål. Kim følger op og får sat bolden endegyldigt ind. 1-1

Aarsballe har meget af spillet i anden halvdel af første halvleg og der er fint spil fremad. Alle mand hjælper også godt til i forsvaret så Poulsker ikke udgør den store trussel.

10 min før pause får Rune en dyb stikning mod baglinjen. Bolden bliver skudt hård og lavt ind over hvor Jannik kommer farende og får først foden på bolden. Flot mål. 1-2.

Pause.

Anden halvleg starter bedre end første, men det ses nu at det er en varm dag og folk er begyndt at være lidt trætte. Poulsker får lidt mere spil som halvlegen skrider frem og Kure må arbejde lidt inde i målet. En noget satset tilbagelægning kræver at Kure strækker hele kroppen for at få headet bolden over mål.

Poulsker presser godt på og Aarsballe mister lidt kontrollen.

Heldigvis får Jannik lavet godt genpres ved Poulskers mål og får sparket bolden ind. 1-3.

Nu presser Poulsker mere på og igen må Kure på arbejde og flotte redninger.

Da der mangler ca. et kvarter får Poulsker reduceret til 2-3.

Nu er der stor spredning på banen og der opstår flere åbne situationer til Aarsballe da Poulsker presser på fremme.

Det ender ud med en fint skud fra Niklas som går i kassen. 2-4 som bliver slutresultat.

Fin kamp fra Aarsballe med en god holdindsats. Der blev skiftet flittigt ud hvilket gjorde at vi kunne klare hele kampen.